Everything about سودا مزاجی

پوست: زیادی بلغم در پوست می‌تواند به بیماری برص (ویتیلیگو) منجر می‌شود که در مبتلایان به آن بخش‌هایی از پوست رنگ خود را از دست می‌دهند.

به عنوان مثال اگر غلبه بلغم در مغز اتفاق بیفتد، باعث کاهش حافظه و فراموشی می‌شود و اگر به طور کلی مزاج فرد را تغییر دهد، ممکن است به چاقی شکمی منجر شود. با این حال، در بیشتر موارد فردی که دچار غلبه بلغم می‌شود احتمالا تعدادی از علائم زیر یا حتی همه آن‌ها را در خود مشاهده می‌کند:

با سلام تقریبا همه داروهای گیاهی احتمال ایجاد واکنش حساسیتی را دارند و قرص بلغم هم از این قاعده مستثنی نیست.

از جمله دمنوش‌های مؤثر بر روی لاغری افراد بلغمی، می‌توان به دمنوش بادرنجبویه اشاره کرد. این دمنوش علاوه بر درمان بلغم فواید دیگر هم دارد نظیر: بهبود زخم، کاهش استرس و اضطراب، کاهش میزان کلسترول خون و پیشگیری از بروز مشکلات قلبی و عروقی.

 انجیر، بادام، مویز، کنجد، گلابی، انگور برای شما مفید هستند؛ آب هویج و آب سیب هم به همین شکل

شرکت تحقیقاتی پارسی طب تمام حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی پارسی طب می باشد، باز نشر مطالب فقط با ذکر نام سایت پارسی طب مجاز است

همچنین مصرف مواد لبنی برای افراد با مزاج بلغمی ممنوع است؛ مگر اینکه با مصلح‌هایی که در بخش قبل گفته شد، مصرف شوند.

دمنوش به لیمو و آویشن خواص زیادی دارد که از غلبه بلغم آن جمله می‌توان به مؤثر بودن بر روی تقویت حافظه و همچنین کمک به بهبود مشکلات معده افراد سرد مزاج اشاره کرد.

به طور کلی یک شخص باید ۷۰ درصد تغذیه آن موافق مزاجش و ۳۰ درصد مخالف مزاجش باشد تا تعادل در بدن برقرار شود.

همانطور که در قبل به آن اشاره کردیم طبع پاییز طبع سودا است. بنابراین از دست دادن شادابی و سرحال بودن پوست کبودی و گرفتگی همیشگی رنگ پوست ایجاد لکه های سودایی در تمام پوست بدن (این لک ها می تواند روی صورت یا بدن ایجاد شود که به خاطر تجمع سودا در آن نقاط هست مانند تیرگی دور چشم و دور لب ها)

 سویق گندم، خرما، کشمش، انبه، آناناس، شیره خرما و انگور، گوشت و تخم کبک، جعفری و شوید همگی برای شما مفید هستند.

طب سنتی که بیشترین تاکید آن روی پیشگیری است، برهم خوردن تعادل اخلاط اربعه را علت بسیاری از بیماری‌ها معرفی می‌کند و معتقد است که افزایش یکی از این اخلاط در بدن می‌تواند با دردسرها و مشکلات زیادی همراه باشد و عملکرد طبیعی بافت‌ها و اندام‌ها را مختل کند. بنابراین، باید خلط اضافی را در بدن کاهش داد.

همچنین سونای مرطوب گزینه مناسبی برای این افراد محسوب نمی‌شود و افراد بلغمی اگر می‌خواهند از سونا استفاده کنند، بهتر است سونای خشک را انتخاب کنند. 

اگر از علاقه‌مندان طب سنتی باشید، احتمالا اصطلاحات رایج آن مثل «اخلاط اربعه»، «بلغم»، «سودا»، «صفرا» و «دم» را شنیده‌اید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *